Quadrillion SmartGames

SKU
56230
Waardering:
98 % of 100
€ 24,99

Ontelbaar veel opdrachten en oplossingen… maar kan jij er één vinden? Leg de 4 magnetische spelbordjes tegen elkaar en begin te spelen.

Voor slimme kinderen vanaf 7 jaar, met 80 uitdagende opdrachtkaarten.

Voeg toe aan verlanglijst

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 80 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.

Ontelbaar veel opdrachten en oplossingen… maar kan jij er één vinden? Klik de 4 magnetische spelborden willekeurig tegen elkaar en je bent klaar om te spelen. Plaats de 12 kleurrijke puzzelstukken op het grote spelbord dat je net hebt gemaakt. Er zijn ontelbare spelbordcombinaties mogelijk en ze zijn allemaal oplosbaar. Quadrillion is een denkspel waarbij je nooit zonder nieuwe opdrachten komt te zitten. De grote, stevige puzzelstukken zijn ideaal voor spelers van elke leeftijd.

Om je op weg te helpen, zit er ook een boekje bij met een selectie van opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Deze opdrachten hebben slechts één oplossing. Gebruik deze voorbeeldopdrachten… of maak er zelf.

Inhoud

Deze Smartgame bestaat uit 4 magnetische spelborden, 12 grote kleurrijke puzzelstukken, opdrachtenboekje.


Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Vanaf 7 jaar

Voor slimme kinderen vanaf 7 jaar. Geschikt om te gebruiken naast Levelwerk box 2 t/m 7 (groep 4 t/m 8). Jan Kuipers adviseert om dit spel te gebuiken in o.a. de plusklas, of in te zetten als zelfstandig werk. Houdt dan wel goed bij waar het kind is gebleven, zodat de opbouw in moeilijkheid toeneemt. 

Specificaties
Productnaam Quadrillion SmartGames
SKU 56230
ISBN-nummer 5414301517382
Uitvoering Smartgame met 80 opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smartgames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quadrillion SmartGames
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!