Winkelwagen

Windturbine 7400 - incl. opdrachtkaarten Windkracht - Windenergie

Kinderen gaan met deze techniekset leren hoe windkracht werkt en hoe je het kan gebruiken. Er worden modellen in elkaar gezet en experimenten uitgevoerd.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Windturbine Gigo 7400

Kinderen gaan met deze techniekset leren hoe windkracht werkt en hoe je het kan gebruiken. Er worden modellen in elkaar gezet en experimenten uitgevoerd. 


Er worden speciaal ontwikkelde opdrachtenkaarten bijgeleverd, waarmee verschillende modellen in elkaar gezet worden om vervolgens naar eigen inzicht aan te passen. Hiermee ervaren kinderen ontwerpend leren. De unieke opdrachtkaarten zijn geplastificeerd voor langdurig gebruik. Bovendien krijgt u de Nederlandse handleiding op extra stevig papier erbij, voor langdurig gebruik.

Windkracht geeft windenergie en daarmee is de wind dus een energiebron. De invloed van die windkracht zien we voortdurend in onze eigen omgeving. De wind brengt wolken en regenbuien en blaast ze ook weer weg. De wind droogt de was aan de lijn en tilt vliegers en papieren vliegtuigjes omhoog. 

De windenergie passen we in de praktijk vaak toe. Bijvoorbeeld voor het opwekken van elektriciteit. Dat kan ook met steenkool, olie, gas of kernenergie, maar windenergie is veel schoner en het raakt nooit op.

Het is een compleet pakket, incl. opdrachtkaarten en de juiste oplaadbare batterij. Het is mogelijk om extra oplaadbare batterijen bij de bestellen. Het type AA 1300 MaH geeft het beste resultaat.

Deze techniekset is geschikt voor alle kinderen van 9 – 16 jaar, ideaal voor (hoog)begaafde en reguliere kinderen.

Specificaties
Product Naam Windturbine 7400 - incl. opdrachtkaarten Windkracht - Windenergie
Art.nr. 54010
ISBN nummer Gigo 7400
Uitvoering Techniekset Gigo
Auteur Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Windturbine 7400 - incl. opdrachtkaarten Windkracht - Windenergie
Uw waardering