Handleiding en antwoorden De wereld als rekensom - groep 7 deel 1

Dit is de handleiding en antwoorden voor De wereld als rekensom groep 7. Deze handleiding is geschreven voor de leerkracht en geeft de mogelijkheid tot zelfcontrole van de gesloten opdrachten voor de leerling.

Verdiepende rekenopgaven voor kinderen uit groep 7.

Voeg toe aan verlanglijst

Handleiding en antwoorden

Er is voor elk werkboek van De wereld als rekensom een antwoordenboek beschikbaar, incl. handleiding met leerdoelen. Dit is de handleiding en antwoorden voor De wereld als rekensom groep 7.

Deze handleiding is geschreven voor de leerkracht en geeft de mogelijkheid tot zelfcontrole van de gesloten opdrachten voor de leerling. 

Verdiepende rekenopgaven voor kinderen uit groep 7

De wereld is een boek waarin (slimme) kinderen graag lezen. De werking van een fietsversnelling, de besparing op energie, het nut van het gemiddelde. Allemaal onderwerpen die boeiend zijn om te onderzoeken. 

In dit boeiende werkboek staan sommen die helpen om aspecten van de werkelijkheid inzichtelijk te maken. En wat is er nu interessanter dan de werkelijkheid.

De wereld als rekensom in Levelwerk

De wereld als rekensom maakt onderdeel uit van Levelwerk en is de vervanger van Rekentijger 7B (Levelwerk box 5). Jan Kuipers adviseert om De wereld als rekensom in te zetten in Levelwerk.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Name Handleiding en antwoorden De wereld als rekensom - groep 7 deel 1
SKU 59310
ISBN-nummer 978-94-92990-43-3
Uitvoering Handleiding met 30 pagina's
Auteur Kees Toorenaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Handleiding en antwoorden De wereld als rekensom - groep 7 deel 1
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!