Winkelwagen

De Vergeten Stad - Coöperatief spel

SKU
58400
Waardering:
100% of 100
€ 21,99

Bereid je voor op een spannende zoektocht naar een legendarische vliegmachine die begraven ligt in de ruïnes van een vergeten stad in de woestijn. Je moet samenwerken met je teamgenoten en elke beschikbare uitrusting gebruiken in de hoop de brandende zon en de meedogenloze zandstorm te overleven. Vind de vliegmachine en vlucht voordat jullie verloren raken in De Vergeten Stad!

Voor iedereen vanaf 10 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 8

Een avontuur dat je samen wint of verliest

Jouw team van avonturiers is uitgezonden op een missie om een oude stad in de woestijn uit te graven en een legendarische vliegmachine terug te halen waarvan de geruchten gaan dat deze vliegt op de kracht van de zon. Enkele seconden voordat jullie bestemming wordt bereikt, veroorzaakt een zandstorm uit onverwachtse hoek dat je helikopter een noodlanding moet maken.

Eenmaal gestrand in de uitgestrekte woestijn en blootgesteld aan de meedogenloze storm, is jullie enige hoop op overleving om snel de stad uit te graven, de onderdelen van de vliegmachine te vinden, deze te herstellen en huiswaarts te vliegen. Echter, als één van je teamgenoten sterft van de dorst of als de storm te krachtig wordt, verliest je hele team en zijn jullie voor eeuwig verloren in de Vergeten Stad.

- Een compleet nieuwe uitdaging: bekende elementen aangevuld met nieuwe mechanismen.
- Het vervolg op de bestseller 'Het Verboden Eiland', ideaal voor spelers die een nieuwe uitdaging zoeken.
- Spelers beschikken over unieke vaardigheden en kunnen zelf de moeilijkheidsgraad bepalen waardoor het spel uitdagend en spannend blijft.
- Combineer coördinaten om de brokstukken van de legendarische vliegmachine te vinden en probeer op tijd te vluchten.
- Coöperatief spel: spel niet tegen maar met elkaar.

Naast Levelwerk

Jan Kuipers adviseert dit spel om in de klas in te zetten, naast bijvoorbeeld Levelwerk. Dit spel speel je als team, er zijn daardoor geen individuele verliezers.


Gerelateerd document:

Spelregels

Specificaties
Product Naam De Vergeten Stad - Coöperatief spel
Art.nr. 58400
ISBN nummer 8718023601181
Uitvoering Spel van 10 jaar, 2 - 4 spelers, 30 min.
Auteur White goblin Games - Matt Leacock
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Vergeten Stad - Coöperatief spel
Uw waardering