Winkelwagen

Kei in hoogbegaafdheid

SKU
57750
Waardering:
100% of 100
€ 28,00

Hét praktijkboek over hoogbegaafdheid voor de leerkracht.

Elke leerkracht kan de meeste slimme kinderen op een haalbare, praktische, realistische en nuchtere manier goed onderwijs geven. Dat is de absolute overtuiging van Jan Kuipers. In dit boek beschrijft hij hoe je dit als leerkracht voor elkaar krijgt.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 6

Is lesgeven aan hoogbegaafde kinderen nou echt zo moeilijk? Soms wel, maar meestal niet! Elke leerkracht is in staat om de meeste slimme kinderen op een haalbare, praktische, realistische en nuchtere manier te bedienen. Dat is de absolute overtuiging van Jan Kuipers, ECHA Specialist Hoogbegaafdheid. 

In dit boek beschrijft hij de stappen die nodig zijn om tot een goede aanpak voor excellente en hoogbegaafde leerlingen te komen. De leerkracht in de school om de hoek staat hierbij centraal. Een school voor álle kinderen, met oog voor innovaties en met de wil om de aanpak van excellente en hoogbegaafde kinderen te verbeteren. 

Nuttig boek

In dit nuttige boek lees je alles wat je moet weten over verrijking, klassenmanagement, compacten, jouw eigen houding ten opzichte van het kind, de meta-coaching en lees je hoe je als school een visie kan ontwikkelen over hoogbegaafdheid.

Uitgebreid wordt de onderwijsbehoefte en het onderwijsaanbod beschreven, je leest hoe je om moet gaan met meerwerkers en hoogwerkers. Hoe je de signalering van hoogbegaafde kinderen moet doen, op welke signalen je moet letten en hoe je de communicatie met ouders goed kan doen. Vergeet ook de borging niet!

Het motto van Jan is: met kennis, ervaring en inzet (KEI) kun je goed onderwijs bieden aan hoogbegaafde kinderen!
Kei in hoogbegaafdheid is een luchtig en toegankelijk geschreven boek, gelardeerd met veel praktijkvoorbeelden.


Gerelateerde training:

Beschikbare training


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Kei in hoogbegaafdheid
Art.nr. 57750
ISBN nummer 978-94-92131-91-1
Uitvoering Softcover boek met 120 pagina's.
Auteur Jan Kuipers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kei in hoogbegaafdheid
Uw waardering


Gerelateerde Berichten