Winkelwagen

Denken over Taal - groep 4 verrijkingswerk (5 ex.)

SKU
57900
Waardering:
100% of 100
€ 35,95
Denken over Taal groep 4 biedt verdieping en verrijking op het gebied van taal, speciaal gemaakt voor de (hoog)begaafde kinderen uit groep 4. Te gebruiken als extra werk, zelfstandig werk, of voor in de plusklas.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 2
Wat is een goede geheimtaal? Waarom zijn er eigenlijk zoveel talen in de wereld? En hoe schrijf je  een toneelstuk? In dit werkboek ontdek je het allemaal en ga je vooral zelf aan de slag. Spelen met taal is namelijk hartstikke leuk!

Verrijking voor groep 4

Dit werk is te gebruiken als extra werk, plus werk of zelfstandig werk. In principe kan de leerling de hoofdstukken zelfstandig verwerken. Het is de leerkracht wel aan te raden het hoofdstuk van tevoren samen met de leerling(en) kort door te nemen, zodat de leerling daarna zelfstandig aan het werk kan.

Het werkboek is speciaal gemaakt voor de (hoog)begaafde kinderen uit groep 4. De inhoud van deze methode is bedoeld als verdieping op het reguliere taalonderwijs in het primair onderwijs.

Inzicht geven in taal

Het hoofddoel van deze methode is om leerlingen plezier te laten beleven aan en inzicht te geven in taal. Hierbij komen zowel schrijven en lezen als mondelinge vaardigheden aan bod. Dit doel komt overeen met alle kerndoelen (Nederlands) voor het primair onderwijs.

Soorten opdrachten

Het werkboek bestaat uit maar liefst 30 hoofdstukken, voor 30 verrijkingsweken. Het werkboek maakt onderdeel uit van de hele reeks Denkwijs, Denken over Taal.

Bijna alle opdrachten bestaan uit open vragen, waarbij de leerling gevraagd wordt te analyseren, filosoferen, evalueren, toe te passen en te creëren.
 

Denken over Taal, verrijkingswerk voor groep 4.
ISBN: 978-94-91510-78-6
Auteur: Emmi M. Visser
Omvang: 68 pagina's, voldoende voor 30 verrijkingsweken, set van 5 stuks.

Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Denken over Taal - groep 4 verrijkingswerk (5 ex.)
Art.nr. 57900
ISBN nummer 978-94-91510-78-6
Uitvoering Werkboek 68 pagina's, voldoende voor 30 verrijkingsweken.
Auteur Emmi M. Visser
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Denken over Taal - groep 4 verrijkingswerk (5 ex.)
Uw waardering


Gerelateerde Berichten