Winkelwagen

Handleiding Nelson Mandela, verrijkingswerk groep 5-6

Deze handleiding hoort bij doorzetters groep 5-6, verrijkingswerk Nelson Mandela. Doorzetters zijn werkboeken over mensen die niet bang waren om fouten te maken.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Deze handleiding hoort bij doorzetters groep 5-6, verrijkingswerk Nelson Mandela.

Bij de uitwerking wordt voor elke opdracht aangegeven aan welke eisen het resultaat moet voldoen. Deze uitwerking kan natuurlijk ook gebruikt worden om de leerling op weg te helpen bij het uitvoeren van de opdrachten. 

Hogere orde denkvragen

Bij een klein deel van opdrachten is slechts één antwoord mogelijk. De meeste opdrachten doen een beroep op vaardigheden zoals verbanden leggen, verschillen of overeenkomsten zoeken, conclusies trekken, analyseren, zelfreflectie en een eigen mening formuleren. Bij deze opdrachten zijn verschillende antwoorden mogelijk. De antwoorden die in deze handleiding worden gegeven, vormen dan een voorbeeld van een antwoord dat aan het gevraagde voldoet.

Nelson Mandela

Doorzetters zijn werkboeken over mensen die niet bang waren om fouten te maken. Ze kozen niet voor de makkelijkste weg, maar gingen nieuwe uitdagingen aan. Ze gaven het niet op als het moeilijk werd, maar zetten door. En daarmee werden ze wereldberoemd. 

Deze Doorzetter gaat over Nelson Mandela. In een land waar blanke mensen alle macht hadden, vocht hij tegen de apartheid. Daardoor zat hij heel lang gevangen, maar uiteindelijk werd hij president van Zuid-Afrika en een wereldwijd symbool voor het recht op gelijke behandeling.

Specificaties
Product Naam Handleiding Nelson Mandela, verrijkingswerk groep 5-6
Art.nr. 56320
ISBN nummer 978-94-92131-01-0
Uitvoering Handleiding met 12 pagina's.
Auteur Sandra van Bijsterveld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Handleiding Nelson Mandela, verrijkingswerk groep 5-6
Uw waardering