IQ Twist SmartGames

IQ Twist is een logisch denkspel van SmartGames voor hoogbegaafde en slimme kinderen. Zet je hersenkronkels aan het werk met dit puzzelspel! Leg alle puzzelstukken op het spelbord. 120 uitdagingen van makkelijk tot razend moeilijk. Compact, ideaal als reisspel.

Voor alle kinderen vanaf 6 jaar. 

Voeg toe aan verlanglijst

Dit puzzelspel zorgt voor twistende hersenen! Draai jouw hersenen in de goede richting en zet alle gedraaide speelstukken op het spelbord.

Inhoud

Compact spelbord met deksel, 8 puzzelstukken, 7 pinnen, boekje met opdrachten en oplossingen.

Opbouwende moeilijkheidsgraad

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 120 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Hoe te spelen

- Doe het doosje open en leg de 8 puzzelstukken in het deksel. Kies een opdracht en plaats de pinnen op het spelbord zoals aangeduid.
- Plaats nu alle puzzelstukken op het spelbord.
- De juiste oplossing kan je achteraan in het boekje terugvinden.

Hoogbegaafdheid

Dit spel van SmartGames kunt u op school inzetten of thuis gebruiken. Door de opbouw in moeilijkheid daagt dit spel reguliere en slimme kinderen uit om logische na te denken.

Voor slimme kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties
Productnaam IQ Twist SmartGames
SKU 54140
ISBN-nummer 5414301515265
Uitvoering SmartGame met 120 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IQ Twist SmartGames
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!