Winkelwagen

Jump In` Smartgames

SKU
57390
Waardering:
100% of 100
€ 14,96
Help de konijntjes zich al springend te verstoppen! Spring over andere konijnen, paddestoelen en vossen, totdat alle konijnen veilig in een hol zitten. Een origineel puzzelspel met 60 opdrachten in een handig formaat met deksel, ideaal voor onderweg.


Voor alle kinderen vanaf 7 jaar.  

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 5

Help de konijntjes zich al springend te verstoppen. Spring over andere konijnen, paddenstoelen en vossen, totdat alle konijnen veilig in een hol zitten. Een origineel puzzelspel met 60 opdrachten in een handig formaat met deksel, ideaal voor onderweg.

Opbouwende moeilijkheidsgraad

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 60 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen. 

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken.

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken. Hoogbegaafde kinderen kunnen hier urenlang over nadenken. Zeer geschikt om op te nemen in het lesaanbod op basisscholen.

Hoe te spelen

Kies een opdracht. Plaats de konijnen, vossen en paddestoelen op het spelbord zoals aangeduid.
Verplaats de konijnen en de vossen, totdat alle konijnen veilig in een konijnenhol zitten.
Je hebt een oplossing gevonden wanneer alle konijnen veilig in een hol zitten.

Levelwerk

Jan Kuipers adviseert dit spel voor hoogbegaafde kinderen vanaf 7 jaar. Het spel biedt veel uitdaging en is een mooie aanvulling op bijvoorbeeld Levelwerk box box 2 en 3 (groep 4 en 5).

Specificaties
Product Naam Jump In` Smartgames
Art.nr. 57390
ISBN nummer 5414301519898
Uitvoering Smart Game met 60 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smartgames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jump In` Smartgames
Uw waardering