Winkelwagen

MatataLab uitbreidingsset Artist

Matatalab uitbreidingsset Artist bevat 20 blokken met verschillende wiskundige hoeken, die gecombineerd moeten worden met de blokken uit de MatataLab set. 

Voor alle kinderen van 7-12 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Matatalab uitbreidingsset Artist bevat 20 blokken met verschillende wiskundige hoeken, die gecombineerd moeten worden met de blokken uit de MatataLab set. 

Van de robot kan het koepeltje verwijderd worden en in de gat in de robot kan een stift of potlood geplaatst worden.Door o.a.de basisblokken te combineren met de hoeken en daarbij ook het aantal keren te gebruiken kunnen leerlingen allerlei geometrische figuren bedenken en de robot laten tekenen. Hierdoor is de MatataLab een motiverende wiskundige uitdaging voor iedere leerlingen om de wiskunde van meetkunde en hoeken met veel plezier te leren.

Uitbreiding op MatataLab 

Dit is een leuke uitbreiding op MatataLab. MatataLab is een programmeerbare robotset voor kinderen van 4-12 jaar. Het stimuleert de cognitieve vaardigheden, de creativiteit en fantasie en leert kinderen de eerste stappen van coderen en programmeren.

De techniekset bevat een codeerplaat waar de verschillende codeerblokken opgelegd kunnen worden. De “vuurtoren” leest de code die de kinderen gelegd hebben en sturen deze door naar de robot, die dan de opdrachten uitvoert. De basisblokken zijn richtings-blokken, vooruit, achteruit links en rechts af. En er zijn diverse extra blokken: functie, plezier, cijfers, muziek, melodie, hoeken en lusblokken.

Zowel reguliere als hoogbegaafde kinderen gaan aan de slag met de leerzame opdrachten. 

Specificaties
Product Naam MatataLab uitbreidingsset Artist
Art.nr. 5908
ISBN nummer n.v.t.
Uitvoering Techniekset Robotica
Auteur MatataLab - PMOT
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MatataLab uitbreidingsset Artist
Uw waardering