Winkelwagen

Rekenmeesters 2 Stenvert (5 stuks)

Dit is het eerste deel uit de serie Rekenmeesters, die in totaal uit zes delen bestaat. Elk blok bevat 30 uitdagende taken voor goede rekenaars. 

Er is een alternatief ontwikkeld waarbij de inbreng van de kinderen groot is en waarbij ze hun antwoord vaak moeten motiveren. Deze hogere-orde-denkvragen zijn interessant voor (hoog)begaafde kinderen. 

Rekenmeesters 2 is vervangen door Rekenkundig groep 4.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Dit is het eerste deel uit de serie Rekenmeesters, die in totaal uit zes delen bestaat. Rekenmeesters 2 Stenvert is voor leerlingen die meer aankunnen. Elk blok bevat 30 uitdagende taken voor leerlingen die op rekengebied meer aankunnen en plezier hebben in rekenen. Het accent ligt op spelen met rekenen.

Rekenkundig groep 4

Rekenmeesters 2 heeft onderdeel uitgemaakt van de ‘oude’ Levelwerk serie. Er is een alternatief ontwikkeld waarbij de inbreng van de kinderen groot is en waarbij ze hun antwoord vaak moeten motiveren. Deze hogere-orde-denkvragen zijn interessant voor (hoog)begaafde kinderen.

Rekenmeesters 2 is vervangen door Rekenkundig groep 4.

Rekenkundig groep 4 maakt nu onderdeel uit van Levelwerk box 2 (groep 4). Wij adviseren om Denken over taal op te nemen in Levelwerk. Bijna alle scholen stappen over op de nieuwe materialen om de kinderen nog meer uitdaging en creatieve opdrachten te geven. Indien je graag wilt overstappen, sturen we ook de nieuwe opdrachtverdeling mee voor in de bestaande Levelwerk mappen.

Er is ook een handleiding beschikbaar bij Rekenkundig groep 4.

Specificaties
Product Naam Rekenmeesters 2 Stenvert (5 stuks)
Art.nr. 53390
ISBN nummer 978-90-262-2412-6
Uitvoering Werkboek met 64 pagina's
Auteur Lidy Groen, Ton van Houtert, Janneke Huizing, Marco Maas en Marcel de Reuver (ThiemeMeulenhoff)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rekenmeesters 2 Stenvert (5 stuks)
Uw waardering