Winkelwagen

SmartMax Start XL

Maximale creativiteit met deze SmartMax set (42 elementen). Magnetisme heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. SmartMax laat hen deze fascinerende wereld op een veilige manier ontdekken.

Geschikt voor alle jonge kinderen om mee te oefenen.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Magnetisme heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. SmartMax laat hen deze fascinerende wereld op een veilige manier ontdekken. De megagrote elementen zijn ideaal voor jonge kinderen.

Verschillende sterktes

Het aantrekken en afstoten van magneten is een spel op zich en zorgt voor een echte 'aha'-ervaring bij de allerkleinsten. Oudere kinderen beleven maximaal speelplezier bij het bouwen van torens, bruggen en andere grote constructies. De magneten in de lange staven zijn sterker dan die in de korte staven. De lange staven kunnen méér gewicht tillen of sterkere verbindingen maken. Aan de bollen kunnen meer dan 20 staven hangen.

Inhoud van de doos

SmartMax Start XL is een 42-delige basisset met daarin 12 lange staven 12 cm, 18 korte staven 7cm en 12 bollen (diam. 4 cm), inclusief opdrachtenboekje met voorbeelden.

Stimuleert jonge kinderen

SmartMax is ontwikkeld voor jonge kinderen en stimuleert:

- hand-oog coördinatie
- logisch denken
- kleurherkenning
- vormherkenning in 2D & 3D
- samen spelen
- tellen
- fantasie
- creativiteit

Smartmax is Kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen en is geschikt voor slimme kinderen en reguliere kinderen. Kinderen gaan experimenteren met magnetisme. Bestel bijvoorbeeld ook de auto’s en laat de kinderen de auto rijden zonder ze aan te raken. Of kinderen gaan met de magneten van SmartMax onderzoek welke voorwerpen in hun omgeving een magnetisme werking hebben. Leuk voor hoogbegaafde kinderen om mee te oefenen.

Specificaties
Product Naam SmartMax Start XL
Art.nr. 58390
ISBN nummer Nee
Uitvoering 42-delige basisset met 12 lange staven, 18 korte staven en 12 bollen.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SmartMax Start XL
Uw waardering