Winkelwagen

SmartMax Start

SmartMax is een magnetische ontdekkingsset dat kinderen al vanaf zeer jonge leeftijd in staat stelt om magnetisme en de fascinerende wereld van bouwen te ontdekken op een veilige manier. Ideaal als start-set.

Geschikt voor alle jonge kinderen om mee te oefenen.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Met SmartMax leren kinderen wat een magnetische werking inhoud. Magnetisme is interessant voor kinderen vanaf 1 jaar. Ze ontdekken een nieuwe manier van bouwen. In de doos zit een begeleidend schrijven met tips en ideeën.

De magneten die in deze doos zitten zijn groot waardoor ze makkelijk hanteerbaar zijn voor jonge kinderen. De sterkte van de magneten is ideaal voor het maken en afbreken van constructies.

SmartMax Start

SmartMax groeit met je kind mee. Met de extra-grote SmartMax-onderdelen ontdekken jonge kinderen op een veilige manier de magie van magnetisme. Stap voor stap leren ze grotere en meer creatieve constructies te bouwen. Alle onderdelen zijn 100% compatibel met alle andere sets uit de SmartMax-collectie, voor jarenlang speelplezier. Deze set bevat 23 speelstukken: zowel korte als lange staven en ballen. Ideaal als start-set.

Magnetisme

Magnetisme heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. SmartMax laat hen deze fascinerende wereld op een veilige manier ontdekken. De megagrote elementen zijn ideaal voor jonge kinderen.

Verschillende sterktes

Het aantrekken en afstoten van magneten is een spel op zich en zorgt voor een echte 'aha'-ervaring bij de allerkleinsten. Oudere kinderen beleven maximaal speelplezier bij het bouwen van torens, bruggen en andere grote constructies. De magneten in de lange staven zijn sterker dan die in de korte staven. De lange staven kunnen méér gewicht tillen of sterkere verbindingen maken. Aan de bollen kunnen meer dan 20 staven hangen. 

Stimuleert jonge kinderen

SmartMax is ontwikkeld voor jonge kinderen en stimuleert:

- hand-oog coördinatie
- logisch denken
- kleurherkenning
- vormherkenning in 2D & 3D
- samen spelen
- tellen
- fantasie
- creativiteit

Smartmax is kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen en is geschikt voor slimme kinderen en reguliere kinderen. Kinderen gaan experimenteren met magnetisme. Bestel bijvoorbeeld ook de auto’s en laat de kinderen de auto rijden zonder ze aan te raken. Of kinderen gaan met de magneten van SmartMax onderzoek welke voorwerpen in hun omgeving een magnetisme werking hebben. Leuk voor hoogbegaafde kinderen om mee te oefenen.

Specificaties
Product Naam SmartMax Start
Art.nr. 52780
ISBN nummer n.v.t.
Uitvoering Set met 23 magneten: korte staven, lange staven en ballen.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SmartMax Start
Uw waardering