Winkelwagen

Super Denkwerk deel 2, groep 7/8 (5 ex.)

Super Denkwerk deel 2 (groep 7-8) is voor leerlingen die meer aan kunnen. Met Super Denkwerk trainen de leerlingen vaardigheden om gegevens te zoeken, te interpreteren en te verwerken.

Een uitdagend en leuk werkboek voor hoogbegaafde kinderen.

Voor groep 7-8.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Super Denkwerk deel 2 is voor leerlingen uit groep 7 en 8 die meer aan kunnen en is een graadje moeilijker dan Detective Denkwerk deel 2. In dit werkboek staan 15 'Super' opdrachten en als de opdrachten gemaakt zijn mag er een plaatje van één van de avonturen open gekrast worden en zie je hoe 'de zaak met een luchtje' opgelost wordt.

Een uitdagend en leuk werkboek voor hoogbegaafde kinderen. Dit werkboek maakt o.a. deel uit van de Levelwerkboxen, de doorgaande leerlijn voor hoogbegaafde en meerbegaafde kinderen.

Super Denkwerk deel 1: groep 5-6.
Super Denkwerk deel 2: groep 7-8.
Super Denkwerk deel 3: groep 5-6.
Super Denkwerk deel 4: groep 7-8.

Hoogbegaafdheid

Met Super Denkwerk trainen de leerlingen vaardigheden om gegevens te zoeken, te interpreteren en te verwerken. Daarbij maken ze gebruik van verschillende bronnen, zoals kranten, woordenboeken, een atlas en internet. Na een taak krassen leerlingen een vakje open met een plaatje uit een grappig stripverhaal.

Super denkwerk deel 2 is vervangen door Prik en Ko groep 7.

Pluswerk Prik en Ko goep 7 maakt nu onderdeel uit van Levelwerk box 5 (groep 7). Wij adviseren om Prik en Ko op te nemen in Levelwerk. Er is ook een handleiding beschikbaar. Mail ons voor het nieuwe groepsoverzicht voor in de bestaande Levelwerk map.Gerelateerd document:

Antwoordenblad

Specificaties
Product Naam Super Denkwerk deel 2, groep 7/8 (5 ex.)
Art.nr. 54420
ISBN nummer 9789026229022
Uitvoering Werkboek met 32 pagina's.
Auteur Thieme Meulenhoff
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Denkwerk deel 2, groep 7/8 (5 ex.)
Uw waardering