Winkelwagen

Topklassers Wiskunde deel 1, z-rekenen groep 7-8 (5 ex.)

Met dit werkboek buigen leerlingen zich over wiskundige vraagstukken en wiskundige problemen. Zo gaan zij bijvoorbeeld aan de slag met: onbekende getallen, negatieve getallen, assenstelsel, vierhoeken, kwadraten, kansberekening, vierkantswortel, algebra en puzzels.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Dit werkboek staat vol met wiskundige vraagstukken. Deze wiskunde hoort eigenlijk thuis op de middelbare school. Maar kinderen die al op de basisschool een extra uitdaging aan kunnen, kinderen die goed kunnen doorzetten, die vinden in dit boekje tal van interessante problemen om op te lossen. In dit boekje worden negatieve getallen, kwadraten, vierkantswortels, de eerste stappen op het gebied van Algebra en kansberekeningen behandeld.

Hoogbegaafdheid

Een leuk en uitdagend werkboek voor hoogbegaafde kinderen uit de bovenbouw en het voortgezet onderwijs. Daag uw kinderen uit met moeilijke wiskunde opdrachten.

Wiskunde deel 1 is vervangen door Rekenkundig groep 7.

Rekenkundig groep 7 maakt nu onderdeel uit van Levelwerk box 5 (groep 7). Wij adviseren om Rekenkundig op te nemen in Levelwerk. Er is ook een handleiding beschikbaar. Mail ons voor het nieuwe groepsoverzicht voor in de bestaande Levelwerk map. 

Wiskunde deel 1 heeft onderdeel uitgemaakt van de ‘oude’ Levelwerk serie. Er is een alternatief ontwikkeld waarbij de inbreng van de kinderen groot is en waarbij ze hun antwoord vaak moeten motiveren. Deze hogere-orde-denkvragen zijn interessant voor (hoog)begaafde kinderen. Rekenkundig heeft verdiepende opdrachten voor de betreffende groep en loopt niet vooruit op de volgende groep. 

Deze vernieuwde uitgave bevat dezelfde inhoud als voorheen, met een frisse en moderne vormgeving.

Dit is de vernieuwde editie van:
9789026242076 Topklassers Wiskunde deel 1 Werkboek

Specificaties
Product Naam Topklassers Wiskunde deel 1, z-rekenen groep 7-8 (5 ex.)
Art.nr. 54270
ISBN nummer 9789006617184
Uitvoering Werkboek met 48 pagina's.
Auteur ThiemeMeulenhoff, Pascal Goderie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Topklassers Wiskunde deel 1, z-rekenen groep 7-8 (5 ex.)
Uw waardering