Antwoorden Topklassers Wiskunde deel 1, z-rekenen groep 7-8

Dit antwoordenboekje hoort bij Topklassers Wiskunde z-rekenen deel 1. Een erg leuk en uitdagend werkboek voor (hoog)begaafde kinderen uit de bovenbouw.

Voeg toe aan verlanglijst

Dit antwoordenboekje hoort bij Topklassers Wiskunde z-rekenen deel 1.

Kinderen werken zo veel mogelijk zelfstandig aan dit werkboek. Dit werkboek staat vol met wiskundige vraagstukken. Deze wiskunde hoort eigenlijk thuis op de middelbare school. Maar kinderen die al op de basisschool een extra uitdaging aan kunnen, kinderen die goed kunnen doorzetten, die vinden in dit boekje tal van interessante problemen om op te lossen.

Hoogbegaafdheid

Een leuk en uitdagend werkboek voor hoogbegaafde kinderen uit de bovenbouw en het voortgezet onderwijs. Daag uw kinderen uit met moeilijke wiskunde opdrachten.

Wiskunde deel 1 is vervangen door Rekenkundig groep 7.

Rekenkundig groep 7 maakt nu onderdeel uit van Levelwerk box 5 (groep 7). Wij adviseren om Rekenkundig op te nemen in Levelwerk. Mail ons voor het nieuwe groepsoverzicht voor in de bestaande Levelwerk map.

Wiskunde deel 1 heeft onderdeel uitgemaakt van de ‘oude’ Levelwerk serie. Er is een alternatief ontwikkeld waarbij de inbreng van de kinderen groot is en waarbij ze hun antwoord vaak moeten motiveren. Deze hogere-orde-denkvragen zijn interessant voor (hoog)begaafde kinderen. Rekenkundig heeft verdiepende opdrachten voor de betreffende groep en loopt niet vooruit op de volgende groep.

Specificaties
Productnaam Antwoorden Topklassers Wiskunde deel 1, z-rekenen groep 7-8
SKU 54280
ISBN-nummer 9789006617184
Uitvoering Antwoordenboek met 60 pagina's
Auteur ThiemeMeulenhoff, Pascal Goderie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antwoorden Topklassers Wiskunde deel 1, z-rekenen groep 7-8
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!