(1 ex.) Taal(eigen)wijs - groep 7 verrijkingswerk

Dit werkboek is ontwikkeld om kinderen uit groep 7 meer verdieping en uitdaging te bieden op het gebied van taal. Het geeft extra uitdaging aan de slimme kinderen en hoogbegaafde kinderen die een stap extra willen maken.
Voeg toe aan verlanglijst

Vind jij taal erg leuk? Wil je meer leren over taal? Dan is dit werkboek echt wat voor jou! 
Je nodigt jouw favoriete beroemdheid uit om langs te komen, gaat in discussie met politieke partijen en schrijft een briefroman. 

Dit werkboek is ontwikkeld om kinderen uit groep 7 meer verdieping en uitdaging te bieden op het gebied van taal. Het geeft extra uitdaging aan de slimme kinderen en hoogbegaafde kinderen die een stap extra willen maken. Voor kinderen die dit werkboek nog te makkelijk vinden, hebben we Denken over Taal groep 7!

Soorten opdrachten

De uitdaging in dit werkboek komt niet alleen naar voren in het onderwerp, maar vooral in de opdrachten. Veel opdrachten bestaan uit open vragen, waarbij de leerling gevraagd wordt te analyseren, filosoferen, evalueren, toe te passen en te creëren. Deze lesmethode streeft er naar om bij leerlingen de vaardigheid ‘denken’ en ‘leren’ verder te ontwikkelen. 

Begeleiding

Het werkboek bestaat uit 32 korte hoofdstukken die in principe zelfstandig doorgewerkt kunnen worden. Het doorwerken van een hoofdstuk kost ongeveer 1 uur, afhankelijk van de snelheid van de leerling. Er zijn weinig hulpmiddelen noodzakelijk, zoals internet.  
 


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Productnaam (1 ex.) Taal(eigen)wijs - groep 7 verrijkingswerk
SKU 57410
ISBN-nummer 978-94-92131-77-5
Uitvoering Werkboek met 39 pagina's.
Auteur Emmi M. Visser
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:(1 ex.) Taal(eigen)wijs - groep 7 verrijkingswerk
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!