Winkelwagen

Taal(eigen)wijs - groep 8 verrijkingswerk (5 ex.)

Dit werkboek is ontwikkeld om kinderen uit groep 8 meer verdieping en uitdaging te bieden op het gebied van taal. Het geeft extra uitdaging aan de slimme kinderen en hoogbegaafde kinderen die een stap extra willen maken.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Vind jij taal erg leuk? Wil je meer leren over taal? Dan is dit werkboek echt wat voor jou! Je ontdekt waar die eindtoets precies voor is, schrijft een rap, schrijft een recensie van je favoriete film en zoekt uit wat voor accent jij hebt.

Dit werkboek is ontwikkeld om kinderen uit groep 8 meer verdieping en uitdaging te bieden op het gebied van taal. Het geeft extra uitdaging aan de slimme kinderen en hoogbegaafde kinderen die een stap extra willen maken. Voor kinderen die dit werkboek nog te makkelijk vinden, hebben we Denken over Taal groep 8!

Soorten opdrachten

De uitdaging in dit werkboek komt niet alleen naar voren in het onderwerp, maar vooral in de opdrachten. Veel opdrachten bestaan uit open vragen, waarbij de leerling gevraagd wordt te analyseren, filosoferen, evalueren, toe te passen en te creëren. Deze lesmethode streeft er naar om bij leerlingen de vaardigheid ‘denken’ en ‘leren’ verder te ontwikkelen.

Begeleiding

Het werkboek bestaat uit 32 korte hoofdstukken die in principe zelfstandig doorgewerkt kunnen worden. Het doorwerken van een hoofdstuk kost ongeveer 1 uur, afhankelijk van de snelheid van de leerling. Er zijn weinig hulpmiddelen noodzakelijk, zoals internet.

 


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Taal(eigen)wijs - groep 8 verrijkingswerk (5 ex.)
Art.nr. 57990
ISBN nummer 978-94-92131-83-6
Uitvoering Werkboek 39 pagina's
Auteur drs. Emmi M. Visser
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taal(eigen)wijs - groep 8 verrijkingswerk (5 ex.)
Uw waardering


Gerelateerde Berichten