Winkelwagen

Denken over Taal - groep 3 verrijkingswerk (5 ex.)

SKU
57890
Waardering:
100% of 100
€ 35,95
Denken over Taal groep 3 biedt verdieping en verrijking op het gebied van taal, speciaal gemaakt voor de (hoog)begaafde kinderen uit groep 3. Te gebruiken als extra werk, zelfstandig werk, of voor in de plusklas.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 2

Kun jij al lezen? Wil je meer weten over taal? In dit boek leer je veel. Je leert over de taal van dieren. Je leert over gekke woorden. Je leert zelfs geheimtaal! En ken jij slimme Hans? Als je klaar bent met dit boek wel!

Verrijking voor groep 3

Het werkboek biedt verdieping en verrijking op het gebied van taal, speciaal gemaakt voor de (hoog)begaafde kinderen uit groep 3. Te gebruiken als extra werk, zelfstandig werk, of voor in de plusklas.

De inhoud van deze methode is bedoeld als verdieping op het reguliere taalonderwijs in het primair onderwijs.

Inzicht geven in taal

Het hoofddoel van deze methode is om leerlingen plezier te laten beleven aan en inzicht te geven in taal. Hierbij komen zowel schrijven en lezen als mondelinge vaardigheden aan bod. Dit doel komt overeen met alle kerndoelen (Nederlands) voor het primair onderwijs.

Soorten opdrachten

Het werkboek bestaat uit maar liefst 30 hoofdstukken, voor 30 verrijkingsweken. Het werkboek maakt onderdeel uit van de hele reeks Denkwijs, Denken over Taal.

Bijna alle opdrachten bestaan uit open vragen, waarbij de leerling gevraagd wordt te analyseren, filosoferen, evalueren, toe te passen en te creëren.


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Denken over Taal - groep 3 verrijkingswerk (5 ex.)
Art.nr. 57890
ISBN nummer 978-94-91510-84-7
Uitvoering Werkboek met 68 pagina's, voldoende voor 30 verrijkingsweken.
Auteur Emmi M. Visser
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Denken over Taal - groep 3 verrijkingswerk (5 ex.)
Uw waardering


Gerelateerde Berichten