Winkelwagen

Taal(eigen)wijs - groep 3 verrijkingswerk (5 ex.)

Dit werkboek is ontwikkeld om kinderen uit groep 3 meer verdieping en uitdaging te bieden op het gebied van taal. Het geeft extra uitdaging aan de slimme kinderen en hoogbegaafde kinderen die een stap extra willen maken.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Kun jij al lezen? Wil je meer doen met taal? Vind je taal leuk? Dan is dit werkboek echt wat voor jou. Je gaat rijmen, spel met taal, verhalen bedenken en je ontdekt bovendien waar spelling goed voor is.

Dit werkboek is ontwikkeld om kinderen uit groep 3 meer verdieping en uitdaging te bieden op het gebied van taal. Het geeft extra uitdaging aan de slimme kinderen en hoogbegaafde kinderen die een stap extra willen maken. "Denken over Taal groep 3": voor het echte topniveau hebben we Denken over Taal, verrijkingswerk groep 3 beschikbaar.

Soorten opdrachten

De uitdaging in dit werkboek komt niet alleen naar voren in het onderwerp, maar vooral in de opdrachten. Veel opdrachten bestaan uit open vragen, waarbij de leerling gevraagd wordt te analyseren, filosoferen, evalueren, toe te passen en te creëren. Die opdrachten hebben veelal één gesloten antwoord, maar vragen om argumentatie en uitwerking door de leerling. 

Begeleiding

Het werkboek bestaat uit 32 korte hoofdstukken die in principe zelfstandig doorgewerkt kunnen worden. Het doorwerken van een hoofdstuk kost ongeveer 1 uur, afhankelijk van de snelheid van de leerling. Er zijn weinig hulpmiddelen noodzakelijk, zoals internet. 
 


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Taal(eigen)wijs - groep 3 verrijkingswerk (5 ex.)
Art.nr. 57940
ISBN nummer 978-94-92131-36-2
Uitvoering Werkboek met 35 pagina's.
Auteur Emmi M. Visser
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taal(eigen)wijs - groep 3 verrijkingswerk (5 ex.)
Uw waardering


Gerelateerde Berichten