Winkelwagen

Doorzetters Maurits Escher, verrijkingswerk groep 5-6 (5 ex.)

SKU
88200
Waardering:
100% of 100
€ 28,95
Doorzetters zijn werkboeken over mensen die niet bang waren om fouten te maken. Ze kozen niet voor de makkelijkste weg, maar gingen nieuwe uitdagingen aan. Ze gaven het niet op als het moeilijk werd, maar zetten door. Geschikt om te gebruiken als extra werk, pluswerk en om te gebruiken in de plusklas, voor kinderen uit groep 5 en 6.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 2

Doorzetters zijn werkboeken over mensen die niet bang waren om fouten te maken. Ze kozen niet voor de makkelijkste weg, maar gingen nieuwe uitdagingen aan. Ze gaven het niet op als het moeilijk werd, maar zetten door. En daarmee werden ze wereldberoemd.

Maurits Escher

Deze Doorzetter gaat over de Nederlandse kunstenaar Maurits Escher. Als jongetje vond hij het lastig en vervelend op school. Tekenen deed hij wel heel graag, maar ook daarvoor haalde hij geen tienen. Toch was tekenen dat wat hij het allerliefste deed. Zijn hele leven lang bleef hij nieuwe dingen leren en eindeloos oefenen om prachtige prenten te maken. Uiteindelijk is hij wereldberoemd geworden door al dat harde werken.

Pluswerk

Dit werkboek is geschikt om te gebruiken als extra werk, pluswerk en om te gebruiken in de plusklas. Het werkboek is ontwikkeld voor kinderen uit groep 5 en 6. 

Opbouw

Het werkboek is opgebouwd uit 7 hoofdstukken. In de hoofdstukken worden stukjes tekst afgewisseld met opdrachten. Bij een klein deel van opdrachten is slechts één antwoord mogelijk. De Doorzetters-werkboeken zijn gebaseerd op het onderzoek van psychologe Carol Dweck naar de invloed van mindset op het leervermogen. 

De leerling werkt zelfstandig aan dit werkboek: 

- Creatief denken.
- Verbanden leggen. 
- Verschillen of overeenkomsten zoeken
- Conclusies trekken.
- Analyseren
- Zelfreflectie
- Een eigen mening formuleren. 

Introductie en begeleiding

Voor de werkhouding en motivatie van de leerling is het belangrijk dat de tijd wordt genomen om het werkboek te introduceren en het doel ervan uit te leggen. 


Zelfstandig werken

Dit werkboek is erop gericht om leerlingen zelfstandig te laten werken. Voor de werkhouding en motivatie van de leerling is het belangrijk dat de tijd wordt genomen om het werkboek te introduceren en het doel ervan uit te leggen. het werkboek bestaat uit geweldige open, creatieve opdrachten waarbij de inbreng van kinderen groot is. 


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Doorzetters Maurits Escher, verrijkingswerk groep 5-6 (5 ex.)
Art.nr. 88200
ISBN nummer 978-94-91510-61-8
Uitvoering Werkboek met 28 pagina's.
Auteur Sandra van Bijsterveld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doorzetters Maurits Escher, verrijkingswerk groep 5-6 (5 ex.)
Uw waardering


Gerelateerde Berichten