Winkelwagen

Drie kleine biggetjes deluxe SmartGames

SKU
58300
Waardering:
100% of 100
€ 24,95

Er was eens… een betoverend denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf.

Plaats de huisjes om de biggetjes te helpen.Een betoverend denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf.

Voor alle kinderen van 3 t/m 6 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 7

Kan jij de biggetjes hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Maar kijk uit! Zorg ervoor dat ze veilig in hun huisjes zitten, wanneer de wolf in de buurt is.

Dit puzzelspel is ideaal voor de handjes van jonge kinderen, met 3 grote, stevige puzzelstukken die gemakkelijk vast te houden zijn. Ontdek hoe de biggetjes in hun huis passen en door het raam naar buiten kijken.

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn maar liefst 96 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle kinderen vanaf 3 jaar te spelen dankzij de opdrachtboeken met opbouw in moeilijkheidsgraad.

Inhoud

De drie biggetjes bevat een plaatjesboek met het verhaal én een opdrachtenboekje met 48 opdrachten. Er zijn 2 verschillende soorten opdrachten: 24  dag-opdrachten zonder de wolf en 24 nacht-opdrachten met de wolf. Het verschil is de moeilijkheidsgraad.  

Inhoud: spelbord, 3 puzzelstukken met huizen, 3 biggetjes, 1 wolf, boekje met opdrachten en oplossingen en een sprookjesboek.

Hoe te spelen

Plaats de figuren zoals aangegeven in de opdracht.
Plaats de 3 puzzelstukken op het spelbord zodat de varkentjes buiten spelen wanneer er geen wolf in de buurt is en zodat ze veilig in de huisjes zitten wanneer er wel een wolf is.
Er is telkens maar één juiste oplossing.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Pedagogisch verslag

Dit is een puzzelspel voor 3 t/m 6 jaar dat inspeelt op de zich pril ontwikkelende logische vaardigheden van jonge kinderen. Onthouden, ruimtelijk inzicht en ruimtelijk denken, naast logisch nadenken aan de hand van concrete objecten zijn voor dit leuke spel een voorwaarde. Gelet op de 48 mogelijke situaties op het speelbord kan er erg lang met dit wolf-wil-de-varkentjes-vangen spel worden gespeeld. 


Omdat er per situatie máár één oplossing mogelijk is, is het fijn dat er een oplossingenboekje bij dit spel zit. Máár, niet gelijk gebruiken hoor! Geduld oefenen en volhouden zijn ook belangrijke eigenschappen in het leven!

Voor slimme kinderen vanaf 3 jaar. Ook te gebruiken als aanvulling voor Levelspel box 1 en 2 (groep 1 en 2).

Specificaties
Product Naam Drie kleine biggetjes deluxe SmartGames
Art.nr. 58300
ISBN nummer 5414301518204
Uitvoering Smart Games met 48 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smartgames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Drie kleine biggetjes deluxe SmartGames
Uw waardering