Winkelwagen

Froggit SmartGames

Leid je kikkers veilig over de vijver en voorkom dat andere spelers hetzelfde doen. De eerste kikkerfamilie die de andere kant van de vijver bereikt, wint het spel. Maar pas op, de vis kan je kikkers terugjagen naar hun start-oever! Flexibel denken, een goede planning en je tegenstanders dwarsbomen, maken dit een spannend spel voor twee tot zes spelers.

Aantal spelers: 2-6 spelers.
Plusminus 20 minuten per spel. 
Beginniveau: vanaf 6 jaar.
Expertniveau: vanaf 8 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Froggit is het allereerste denkspel van Smart Games voor meerdere spelers.

Spring de vijver over... maar kijk uit voor de vis! Pas wel op voor de vis! Leid je kikkers over de vijver en voorkom dat andere spelers hetzelfde doen. De eerste kikkerfamilie die de overkant van de vijver bereikt, wint het spel. Opgelet, de vis kan je kikkers nog terugjagen naar hun start-oever! Denk dus goed na voordat je de sprong waagt. Flexibel denken, een goede planning en je tegenstanders dwarsbomen maken dit een spannend spel voor twee tot zes spelers.

Twee moeilijkheidsniveaus

Dankzij het dubbelzijdige spelbord zijn er twee moeilijkheidsniveaus mogelijk; het junior niveau voor jonge kinderen en voor de experts is er een moeilijke variant zodat ook volwassenen er plezier aan zullen beleven. Froggit is bij uitstek geschikt voor een gezellige avond met het gezin, waarbij de cognitieve vaardigheden flink op de proef worden gesteld. 

Beginniveau: vanaf 6 jaar.
Expertniveau: vanaf 8 jaar.

Logische denkspellen

Deze SmartGame is een super leuk, logisch denkspellen voor meerdere spelers. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Uitdagend niveau. PLusminus 20 minuten per spel.

Cognitieve vaardigheden die worden gestimuleerd worden

Concentratie
Probleemoplossend denken
Ruimtelijk inzicht
Visuele waarneming

Denkspellenbox

Wil je meer spellen die je samen kunt doen? Kijk dan naar de Denkspellenbox: een complete set van 8 spellen hebt, allemaal bedoeld om de verschillende executieve functies te trainen en te verbeteren.Specificaties
Product Naam Froggit SmartGames
Art.nr. 59350
ISBN nummer 5414301523345
Uitvoering Smart Game met 2 moeilijkheidsniveaus, voor meerdere spelers
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Froggit SmartGames
Uw waardering