Lesboek Chinees voor school en thuis

SKU
59810
Waardering:
100 % of 100
€ 17,80
  • Koop 5 voor € 15,21 en bespaar 15%

Wat bijzonder: Chinees leren op school!
Of thuis aan de slag, eventueel samen met iemand. Ook leuk.

Met dit lesboek worden de basisprincipes van de Chinese taal geleerd. Teksten, oefeningen en geluidsfragmenten zijn gericht op lezen, luisteren, uitspreken en schrijven. Zo kiest de leerling een eigen Chinese naam, leert tellen tot 100, ontdekt Chinese klanken en gaat Chinese zinnen schrijven. Het schrijven wordt in een apart boek aangeleerd en geoefend. Ondertussen wordt er ook veel geleerd over het land China.

Voor groep 6, 7 en 8.

Voeg toe aan verlanglijst

Chinees voor school en thuis
Lesboek vanaf 9 jaar

Met dit aantrekkelijke lesboek worden de basisprincipes van de Chinese taal geleerd. Er wordt zelfstandig gewerkt aan het leren herkennen, luisteren, uitspreken en schrijven van Chinese karakters. Ondertussen wordt er ook nog eens veel geleerd over China.

Het lesboek is gevarieerd vormgegeven met veel illustraties en afwisseling in de verwerkingsopdrachten. Informatieve teksten over China worden afgewisseld met theorie over de Chinese taal. De informatie wordt verwerkt in oefeningen en opdrachten.

Bij verscheidene oefeningen zijn online instructiefilmpjes te bekijken en geluidsfragmenten te beluisteren. Een fijne ondersteuning bij de soms pittige opdrachten.

Reguliere en hoogbegaafde kinderen
Zelfstandig werk voor reguliere en (hoog)begaafde kinderen die uitdaging zoeken. Het lesboek bestaat uit afwisselende opdrachten, met gecombineerde lagere en hogere orde denkvragen. Perfect voor hoogbegaafde kinderen om hun ei in kwijt te kunnen, ideaal voor reguliere kinderen die willen kijken hoe ver ze kunnen komen. Geschikt voor alle kinderen vanaf 9 jaar. Perfect om thuis of op school deze taalmethode Chinees te volgen. 

Oefenboek Chinese karakters schrijven
Bij het lesboek hoort het Oefenboek Chinese karakters schrijven. Hierin worden schrijfopdrachten via een handige stap-voor-stap instructie eerst geoefend waarna de leerling het karakter (netjes) in het lesboek schrijft. Het schrijven van Chinese karakters is pittig en wordt volgende de regels aangeleerd. 

Chinees voor school en thuis bestaat uit 4 onderdelen

- Lesboek Chinees voor school en thuis:
Een werkboek met theorie over de Chinese taal en wetenswaardigheden over het land China. De schrijf-, luister- en algemene opdrachten worden zelfstandig gelezen en verwerkt.

- Oefenboek Chinees voor school en thuis:
Leerlingen gaan in dit oefenboek Chinese karakters leren schrijven volgens de officiële schrijfwijze door de handige stap-voor-stap instructie te volgen.

- Antwoorden Chinees voor school en thuis: 
Alle antwoorden van de opdrachten en oefeningen uit het lesboek zijn hierin te vinden.

- Online ondersteuning op eduforcedigitaal.nl:
Gratis online instructiefilmpjes en geluidsfragmenten helpen de kinderen actief bij het leren van de Chinese taal.Gerelateerde documenten:

Inhoudsopgave Lesboek Voorbeeldpagina's Lesboek

Specificaties
Productnaam Lesboek Chinees voor school en thuis
SKU 59810
ISBN-nummer 978-94-92990-58-7
Uitvoering Lesboek met 102 pagina's.
Auteur Marijke Blom-Westrik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lesboek Chinees voor school en thuis
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!