Winkelwagen

Matador K1 - incl. opdrachtkaarten E222

Uitdagend constructiemateriaal voor kinderen van 6 - 12 jaar. Kinderen leren om zelf ontworpen constructies te maken. Op de instructiekaart staan verschillende modellen die in elkaar gezet kunnen worden.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Uitdagend constructiemateriaal voor kinderen van 6 - 12 jaar. Matador K1 - E100.

Kinderen leren om zelf ontworpen constructies te maken. Er worden speciaal ontwikkelde opdrachtkaartenkaarten bijgeleverd, waarmee verschillende modellen in elkaar gezet worden om vervolgens naar eigen inzicht aan te passen. Hiermee ervaren kinderen ontwerpend leren. De unieke opdrachtkaarten zijn geplastificeerd voor langdurig gebruik. Er zit bovendien een instructieboekje voor de leerkracht over het ontwerpend leren met deze set.  

Alles wat door mensen is bedacht en vervolgens gemaakt, is op een bepaalde manier in elkaar gezet. Het is met andere woorden geconstrueerd. Complexe voorwerpen zoals auto’s, windmolens en helikopters zijn eerst ontworpen en toen geconstrueerd. Bij al die constructies speelt techniek een essentiële rol. 

Voor kinderen is het leerzaam om te ontdekken hoe constructies in elkaar zitten. Dit ontdekken leert hen om op een analytische manier naar voorwerpen te kijken.

Er wordt gewerkt met rood beuken dat via een vernuftig koppelsysteem werkt. Alle onderdelen zijn met behulp van gereedschap weer te scheiden en weer te gebruiken.

Voor kinderen van 6 – 12 jaar, ideaal voor (hoog)begaafde en reguliere kinderen.

Specificaties
Product Naam Matador K1 - incl. opdrachtkaarten E222
Art.nr. 53580
ISBN nummer Nee
Uitvoering Nee
Auteur Matador
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matador K1 - incl. opdrachtkaarten E222
Uw waardering