Winkelwagen

Matador Ki 1 - incl. opdrachtkaarten M070

Kinderen gaan aan de hand van deze techniekset leren om constructies te bouwen. Er worden speciaal ontwikkelde opdrachtenkaarten bijgeleverd, waarmee verschillende modellen naar eigen inzicht in elkaar gezet. Hiermee ervaren kinderen ontwerpend leren met jonge leeftijd.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Kinderen komen techniek overal om hen tegen. In de keuken zien we interessante apparatuur, in de tuin gebruiken we gereedschappen en we kijken elke dag naar de televisie. Kinderen komen al op zeer jonge leeftijd in aanraking met techniek.

Zoals het laten draaien van een waterrad in het bad techniek is, zo is het verwarmen van een beker melk of het klaarmaken van limonade dat ook. Een ding is zeker: met techniek kunnen kinderen plezier hebben. Bovendien leert het omgaan met techniek hen om op een andere manier waar te nemen en anders naar voorwerpen te kijken. Daarmee zorgt techniek voor ontwikkelkansen bij kinderen. Met de materialen van Matador Ki 1 kunnen ze op een veilige en verantwoorde wijze experimenteren met techniek en zo leren om zelf allerhande ‘dingen’ te maken.

Kinderen gaan aan de hand van deze techniekset leren om constructies te bouwen. Er worden speciaal ontwikkelde opdrachtenkaarten bijgeleverd, waarmee verschillende modellen naar eigen inzicht in elkaar gezet. Hiermee ervaren kinderen ontwerpend leren met jonge leeftijd. De unieke opdrachtkaarten zijn geplastificeerd voor langdurig gebruik.  

Geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar, ideaal voor (hoog)begaafde en reguliere kinderen.

Matador Ki 1 - M100.

Specificaties
Product Naam Matador Ki 1 - incl. opdrachtkaarten M070
Art.nr. 54050
ISBN nummer Nee
Uitvoering Techniekset
Auteur Matador
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matador Ki 1 - incl. opdrachtkaarten M070
Uw waardering