Ondernemende kinderen op komst!

SKU
52540
Waardering:
100 % of 100
€ 34,95
In dit boek staat uitgebreid beschreven hoe u ondernemerschap kunt introduceren op school. Hoe u uw kinderen kunt motiveren en stimuleren om met ondernemerschap aan de slag te gaan.
Voeg toe aan verlanglijst

Inspiratieboek Leren ondernemen in het basisonderwijs.

Dit boek laat zien hoe kinderen van diverse basisscholen ondernemend leren. Wat opvalt als je ondernemende scholen binnenkomt, is dat kinderen eigen ideeën in daden omzetten en daarbij creatief en innovatief kunnen en durven zijn. Ze leren hun talenten en hun kennis ontwikkelen en inzetten ten dienste van zichzelf en anderen. 

De kinderen worden meer gemotiveerde leerlingen, die zich (mede)verantwoordelijk voelen voor hun eigen ontwikkeling. Daarnaast worden ze gestimuleerd tot optimale inzet. Succes met ondernemen geeft een groot gevoel van saamhorigheid en trots: ‘dat hebben wij met elkaar tot stand gebracht’. Het werken aan een concrete echte situatie helpt de leerling om gevoel voor kwaliteit te ontwikkelen. 

In dit boek staat uitgebreid beschreven hoe u ondernemerschap kunt introduceren op school. Hoe u uw kinderen kunt motiveren en stimuleren om met ondernemerschap aan de slag te gaan. U leest in dit boek veel voorbeelden over ondernemerschap. Laat u inspireren met leuke concrete ideeën.

Achterin het boek zit een cd-rom met handige voorbeeldlesbrieven en achtergrondinformatie.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Productnaam Ondernemende kinderen op komst!
SKU 52540
ISBN-nummer 978-90817-120-33
Uitvoering Hardcover boek met 132 pagina's.
Auteur Itie van den Berg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ondernemende kinderen op komst!
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!