Op de vlucht! - Coöperatief spel

'Op de vlucht' is een coöperatief spel voor spelers die van puzzelen houden. Start dit Fast Forward-spel zonder de spelregels vooraf te lezen. Zoek een paar medespelers en ontdek de regels terwijl je speelt.

“Snel! We moeten vluchten!”, roep je naar je vrienden. “HET MONSTER heeft ons bijna te pakken! Kijk goed om je heen! Je weet immers nooit wie of wat ons kan helpen.” Blijft jouw team uit de handen van HET MONSTER en lukt het jullie om alle hoofdstukken van dit spannende verhaal te doorlopen?

Voeg toe aan verlanglijst

'Op de vlucht' is een leuk coöperatief spel voor spelers die van puzzelen houden. Voor thuis of voor in de (plus)klas. Snel te starten en snel te spelen.

Escape room in je klas of thuis

Een spel dat niet helemaal waterdicht is. Regels zijn soms op meerdere manieren te interpreteren waarbij overleggen essentieel is. Je moet steeds een stapje verder zien te komen en dat valt zeker niet mee. Een uitdagend coöperatief spel waarbij (slimme) kinderen en volwassenen samen gaan puzzelen om de opdrachten uit te voeren. Je moet goed kunnen overleggen en plannen. De regels veranderen steeds. Met dit spel haal je de escape room op school of in huis.

Direct van start

Het spel is ontworpen voor 1 tot 4 spelers die zelfstandig of als groep problemen gaan oplossen. Het is niet nodig om vooraf regels en een handleiding door te nemen, gedurende het spel komen er steeds meer regels bij. Het is ook een bijzondere uitdaging om het spel helemaal allemaal op te lossen! 

Plusklas

‘Op de vlucht’ is leerzaam om in de plusklas te spelen of tijdens tussenuurtjes. Voor groep 6, 7 en 8. 

 

Specificaties
Productnaam Op de vlucht! - Coöperatief spel
SKU 58540
ISBN-nummer 8718026302535
Uitvoering Coöperatief spel met 90 speelkaarten
Auteur White Goblin Games - Friedemann Friese
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Op de vlucht! - Coöperatief spel
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!