Winkelwagen

ScanHB, online kwaliteitsmeter

ScanHB is een online kwaliteitsmeter voor onderwijs aan cognitief talentvolle en hoogbegaafde leerlingen.

Online applicatie voor alle basisscholen. 


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Online kwaliteitsmeter

ScanHB is een online kwaliteitsmeter voor onderwijs aan cognitief talentvolle en hoogbegaafde leerlingen.

- Wil je de kwaliteit van het onderwijs voor deze leerlingen in kaart brengen?
- Wil je nagaan welke verbeterpunten je kunt aanbrengen in jouw aanpak?
- Wil je de aanpak voor deze leerlingen op een hoger niveau brengen?
- Wil jij je met je school profileren die, op basis van een gedegen en transparante kwaliteitsmeting, de zorg voor deze leerlingen goed op orde heeft tot op het excellente niveau?

Dan is ScanHB iets voor jou. Met ScanHB krijg je op een eenvoudige wijze en in korte tijd een compleet beeld van de kwaliteiten en de verbeterpunten in jouw onderwijsaanbod aan deze leerlingen.

Online kwaliteitsmeter voor elke school

ScanHB helpt je zicht te krijgen op de kwaliteit van het beleid en de professionaliteit van medewerkers als het gaat om het onderwijsaanbod aan talentvolle/hoogbegaafde leerlingen. De inhoud bestaat uit 12 online scanlijsten. Deze lijsten hebben betrekking op de beleidsbeschrijving (wat we willen) en op het handelen in de praktijk (wat we doen). Naast een beeld van kwaliteiten en de eventuele verbeterpunten krijg je per lijst uitgebreide aanbevelingen.

De voordelen van de online kwaliteitsmeter

- Je werkt volledig online met ScanHB. Van alle lijsten kun je aan het eind een compleet schooldossier downloaden als PDF-bestand.
- ScanHB heeft een grote keuzevrijheid. Je bepaalt zelf welke lijsten je gebruikt, door wie de lijsten worden ingevuld en hoe vaak.
- Na het invullen van een lijst krijg je een conclusieblad met verbeterpunten en adviezen. Met deze verbeterpunten kun je meteen aan de slag.

Bestellen

Ga naar www.scanHB.nl om direct te bestellen of om een vrijblijvende demo versie aan te vragen.

De online kwaliteitsmeter ScanHB is een compleet systeem, waarmee je de kwaliteit van jouw onderwijsaanbod voor talentvolle en hoogbegaafde leerlingen in kaart brengt. Het aantal uitvoerenden per school om met ScanHB aan de slag te gaan is ongelimiteerd, evenals de frequentie van het invullen van de lijsten. Je kunt ScanHB zo vaak invullen als je wilt.

De eenmalige aanschafprijs voor ScanHB is €165 en is direct beschikbaar voor de hele school. De jaarlijkse onderhoudskosten zijn €29. Wij zorgen ervoor dat de online kwaliteitsmeter altijd beschikbaar is en de schoolgegevens veilig zijn. We bieden zoveel mogelijk service en helpen je graag om van start te gaan! Je kunt altijd opzeggen, uiterlijk 1 maand vóór het verstrijken van de einddatum. Je kunt eerst ook een gratis demo versie aanschaffen, je krijgt dan twee lijsten om uit te proberen.

Wat doe je als je een account hebt gekregen?

Als beheerder/uitvoerende heb je een belangrijke taak. Jij zorgt namelijk voor de coördinatie van de kwaliteitsmeting en fungeert als kwaliteitscontroller. Dat vraagt nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Degene die het account heeft aangevraagd is de Beheerder, verantwoordelijk voor het beheren van gebruikers en periodes. Deze beheerder kan in de Sitemap via Instellingen en Gebruikers een Gebruiker toevoegen. Dat kan een tweede Beheerder of een Uitvoerende zijn.

Specificaties
Product Naam ScanHB, online kwaliteitsmeter
Art.nr. 59510
ISBN nummer www.scanhb.nl
Uitvoering Online applicatie: www.scanhb.nl
Auteur Jan Kuipers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ScanHB, online kwaliteitsmeter
Uw waardering


Gerelateerde Berichten
Ook interessant