Winkelwagen

Sidi PO

SKU
59180
Waardering:
100% of 100
€ 159,90

Met de Sidi PO werk je online, bij de scores krijg je adviezen en je maakt eenvoudig leerlingdossiers aan. Je hebt daarmee alle tools zelf in handen. De oudervragenlijsten mail je naar de betreffende ouders en komt automatisch op de juiste plek terug.

Voor intelligente en (hoog)begaafde kinderen in het Primair Onderwijs.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 5

De Sidi-3 is vervangen door de online versie Sidi PO. Met de Sidi PO werk je online, bij de scores krijg je adviezen en je maakt eenvoudig leerlingdossiers aan. Je hebt daarmee alle tools zelf in handen. De oudervragenlijst mail je naar de betreffende ouders en komt automatisch op de juiste plek terug. 

Aandacht voor excellente en hoogbegaafdheid begint met een goede wijze van signalering.

Op www.sidipo.nl kunt u een (demo)account aanmaken. Dit is de website waar u zich kunt aanmelden en ook direct aan de slag kunt.

Toolbox Cognitief Talent

De online SiDi PO is een toolbox voor cognitief talent en helpt jou om tot een professionele signalering en schooldiagnose voor excellente en (hoog)begaafde leerlingen te komen. Er is een keuze uit 10 tools, overzichtelijke stappen, waarmee jij met je collega’s, ouders en kind kunt nagaan of er sprake is van een leervoorsprong/ hoge begaafdheid en welke belemmeringen er eventueel zijn. Daarbij is het uitgangspunt dat jij regisseur bent. SiDi PO is geen protocol, waarbij jij alle stappen verplicht moet zetten, maar een toolkit van instrumenten, waar je naar eigen behoefte gebruik van kan maken.

Met SiDi PO krijg je een helder beeld van talenten en persoonlijkheidskenmerken van leerlingen, op zowel cognitief als mentaal/emotioneel en sociaal vlak.


Verschil Sidi-3 en Sidi PO

SiDi PO bouwt voort op Sidi-3, en is ook anders van opzet en inhoud. De stappen uit de ‘signalering’ en de ‘algemene diagnose’ zijn sterk verbeterd of geheel vernieuwd. Het deel ‘verdiepende diagnose’  is geheel nieuw.

Het resultaat is een gemakkelijk te gebruiken online applicatie, waarmee elke leerkracht strategisch en georganiseerd kan werken. SiDi PO is niet alleen een prachtig en transparant pakket voor signalering en diagnosticering van cognitief talent, maar ook een veilige opslagomgeving voor alle leerlingdossiers. Met één klik kun je deze dossiers opslaan in het leerlingvolgsysteem van de school.

Goede signalering

Het bepalen van deze leerbehoefte begint met een goede wijze van signalering. Cognitief talentvolle kinderen worden lang niet altijd herkend. Bij een algemene, oppervlakkige beoordeling wordt bijna de helft van de (hoog)begaafde kinderen onderschat. En kinderen die niet vroegtijdig worden gesignaleerd, lopen kans gedemotiveerd te raken, krijgen eerder problemen met leerstrategieën en lopen het risico te onderpresteren.

SiDi PO is een gestructureerde online toolbox, waarmee je vroegtijdig een ontwikkelingsvoorsprong en een mogelijke begaafdheid in kaart kan brengen. Het uitgangspunt voor SiDi PO is dat er een onderscheid wordt gemaakt in drie fasen: de signalering , de algemene diagnose en de verdiepende diagnose. In elke fase kun je gebruik maken van een aantal tools om tot een goed beeld te komen. Elke tool begint met een onderzoeksvraag.

Bestellen

De online toolkit SiDi PO is een compleet systeem, waarmee je de leerbehoefte van cognitief talentvolle /(hoog)begaafde leerlingen in je school kunt vaststellen. De eenmalige aanschafprijs van SiDi PO is €159,90 en is direct beschikbaar voor de hele school. De jaarlijkse onderhoudskosten zijn €53,80. Wij zorgen ervoor dat de online toolkit altijd beschikbaar is en de (kind)gegevens veilig zijn. We bieden zoveel mogelijk service en helpen graag om van start te gaan!

Het aantal leerkrachten dat met de SiDi PO aan de slag gaat binnen jouw school is ongelimiteerd, evenals het aantal kinderen.


Maak snel een account aan voor uw school:

www.sidipo.nl

Specificaties
Product Naam Sidi PO
Art.nr. 59180
ISBN nummer www.sidipo.nl
Uitvoering Online applicatie: www.sidipo.nl
Auteur Jan Kuipers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sidi PO
Uw waardering


Gerelateerde Berichten
Ook interessant
De kracht in jezelf
Waardering:
100% of 100
€ 79,94
Leren leren racespel
Waardering:
100% of 100
€ 58,50
Poster Executieve functies
Waardering:
100% of 100
€ 22,80