Winkelwagen

De Mikado - toneellezen met een operaverhaal

  • Koop 10 voor € 2,30 en bespaar 38%
  • Koop 25 voor € 1,70 en bespaar 54%
  • Koop 100 voor € 1,35 en bespaar 63%

Een spannend verhaal over de Mikado, de strenge heerser van Nieuw Japonica. Hij wil dat iedereen werkt en werkt. Maar in Titipu denken de kinderen en volwassenen daar anders over. 


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Toneellezen is een leuke vorm van samen lezen. De lezers kruipen in de rol van een personage en lezen de teksten hardop voor. Ze voeren eigenlijk samen een toneelstukje op, maar dan met de tekst in de hand.

Groep 6 t/m 8

Een leuk en origineel toneelverhaal voor kinderen uit groep 6 t/m 8. Het verhaal is technisch eenvoudig en inhoudelijk uitdagend, zeker als de kinderen hun rol met vuur willen vervullen. De verhalen zijn met groot succes uitgeprobeerd op een school in Leek. 

In en buiten de les

Toneellezen kan altijd ingezet worden. Bij de leesles als variant op het Ralfi-lezen voor zwakke lezers of dyslectische lezers, maar ook als leuke werkvorm tussendoor ter ontspanning. Daarnaast is het een succesvolle en snel inzetbare interactieve werkvorm ter afsluiting voor de vakantie of bij een feestelijke gelegenheid. Ook is het alvast een mooie voorbereiding op de musical in groep 8.

Kinderen gaan een opera organiseren voor de kinderen uit een andere groep, of voor ouders of mensen uit de wijk. Klassieke muziek dient als ondersteuning. Kinderen gaan zelf een originele uitvoering bedenken. 

Specificaties
Product Naam De Mikado - toneellezen met een operaverhaal
Art.nr. 58260
ISBN nummer 978-94-92131-99-7
Uitvoering Eén toneelverhaal met een operaverhaal, 12 pagina's.
Auteur Anita Middel, Anjo Mutsaars, Dieuwer de Lange, Ewout Clarenburg, Henk Schaaf, Itie van den Berg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Mikado - toneellezen met een operaverhaal
Uw waardering


Gerelateerde Berichten