Winkelwagen

Spellingwaaier

  • Koop 10 voor € 9,00 en bespaar 35%
  • Koop 20 voor € 7,50 en bespaar 46%

Handige steunkaarten waarop (de verkorte) spellingafspraken uit de Spellingchecker staan afgebeeld. De steunkaarten worden met een boekschroef bij elkaar gehouden waardoor ze ook afzonderlijk aangeboden kunnen worden.

Gedegen spellingonderwijs 
Met de materialen van Spellingchecker leren kinderen
planmatig en systematisch spellen. Door de consequente
stap-voor-stap aanpak leert het kind de spellingcategorie
herkennen en kan het de juiste spellingstrategie toepassen.
Vanaf groep 4, methode onafhankelijk.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Handige steunkaarten voor spelling in het basisonderwijs vanaf groep 4 met de verkorte spellingafspraken uit de Spellingchecker.

Met de Spellingchecker werkwijze leert de leerling een spellingprobleem herkennen: welke moeilijkheid zit in dit woord? Welke strategie hoort erbij? Door iedere keer dezelfde stappen te nemen, wordt een systematiek aangeleerd. Deze werkwijze stimuleert het spellingbewustzijn.

De steunkaarten in de Spellingwaaier worden met een boekschroef bij elkaar gehouden. De waaier kan in zijn geheel worden uitgereikt. De leerling draait bij een spellingmoeilijkheid de benodigde steunkaart naar voren. Een kaart kan ook op het moment dat een bepaalde spellingcategorie wordt behandeld aan de leerling worden gegeven.

Door de mogelijkheid spellingafspraken gefaseerd aan te bieden is de waaier niet alleen goed te gebruiken naast elke methode maar ook bijvoorbeeld tijdens de remedial teaching of dyslexiebehandeling.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Spellingwaaier
Art.nr. 53060
ISBN nummer 978-94-91510-33-5
Uitvoering Waaier met 53 pagina’s.
Auteur Nicole Neels
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spellingwaaier
Uw waardering


Gerelateerde Berichten