Winkelwagen

Duo-pakket Pienter deel 1 en 2

SKU
56640
Waardering:
100% of 100
€ 143,50

Het is bekend dat kinderen met een voorsprong en hoogbegaafde kinderen sneller leren. Dat doen ze het liefst door zelf te ontdekken. Ze moeten op een praktische manier worden uitgedaagd. Ze willen experimenteren, onderzoeken en hebben behoefte aan handelend bezig zijn. Pienter is ontwikkeld voor groep 1, 2, 3 en 4.

De mappen zijn ook los te bestellen. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 2

Het is bekend dat kinderen met een voorsprong en hoogbegaafde kinderen sneller leren. Dat doen ze het liefst door zelf te ontdekken. Ze moeten op een praktische manier worden uitgedaagd. Ze willen experimenteren, onderzoeken en hebben behoefte aan handelend bezig zijn.

Pienter deel 1, voor groep 1 en 2

De opdrachtkaarten zijn gemaakt voor alle kleuters die 'meer' aankunnen. Er dient onderscheid te worden gemaakt tussen leerlingen die de Pienter opdrachtkaarten mogen maken en leerlingen die ze moeten maken. Er zijn in totaal 41 opdrachtkaarten voor groep 1 en 2.

Pienter deel 2, voor groep 3 en 4

De map is gemaakt voor de kinderen in groep 3 en 4 die extra uitdaging nodig hebben. Er zijn in totaal 41 opdrachtkaarten voor groep 3 en 4. De onderwerpen van de opdrachtkaarten zijn zodanig gekozen dat ze eenvoudig te koppelen zijn aan de thema's en onderwerpen in groep 3 en 4.

Doel van de Pienter opdrachtkaarten, groep 1 t/m 4

Het doel van de Pienter opdrachtkaarten deel 1 is het gestructureerd aanbieden van lesstof die kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong uitdaagt tot creatief en handelend bezig zijn met een onderwerp of thema. Het doel van de Pienter opdrachtkaarten deel 2 is het gestructureerd aanbieden van lesstof die groep 3 en 4 leerlingen die hoogbegaafd zijn uitdaagt tot creatief en handelend bezig zijn met een onderwerp of thema. De leerkracht heeft de rol van de coach. Door de vragen te stellen die op de Pienter opdrachtkaarten staan, moet de leerling nadenken over hoe het proces is verlopen, wat hij moeilijk vond en hij dit heeft opgelost.


Gerelateerde documenten:

Inhoudsopgave deel 1

Inhoudsopgave deel 2


Voorbeeldkaarten Pienter 1:

Opdrachtkaart Post

Opdrachtkaart IJssalon

Opdrachtkaart Letterboekje


Voorbeeldkaarten Pienter 2:

Opdrachtkaart Mijn levenslijn

Opdrachtkaart Oerwoud

Opdrachtkaart Plattegrond


Specificaties
Product Naam Duo-pakket Pienter deel 1 en 2
Art.nr. 56640
ISBN nummer 978-94-92131-59-5 en 978-94-92131-31-7.
Uitvoering Twee mappen met in totaal 82 opdrachtkaarten, incl. handleidingen.
Auteur Greet Brouwer en Elizabeth de Vries-Rodenburg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duo-pakket Pienter deel 1 en 2
Uw waardering


Gerelateerde Berichten