Winkelwagen

F1 Cards XXL

SKU
58850
Waardering:
100% of 100
€ 134,80

F1 racewagens als metafoor voor meer- en hoogbegaafden die over het algemeen in recordtempo hun opdrachten afwerken. Door deze snelheid behalen ze niet altijd het beste resultaat of lopen zelfs vast. Aan de hand van het thema's  worden hogere orde denkopdrachten gemaakt, met het accent op het ontwikkelen van executieve functies.

F1 Cards XXL bestaat uit:
- 1 x Routeboek (handleiding)
- Alle 7 Opdrachtenboeken
- Alle 7 Rijbewijzen (werkboeken)  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

F1 Cards XXL - Het complete pakket
Het complete pakket bestaat uit het Routeboek (handleiding), alle 7 opdrachtboeken en alle 7 rijbewijzen (werkboeken). Met het F1 Cards XXL heb je alle onderdelen compleet om het aanbod voor de hoogbegaafde kinderen snel en eenvoudig aan te kunnen bieden. De kinderen kiezen zelf een thema! 

Meer- en hoogbegaafden
Juist voor meer- en hoogbegaafden is het belangrijk om een weloverwogen en gestructureerde aanpak aan te leren. Zij racen over het algemeen door hun werk en behalen daardoor niet altijd het beste resultaat of lopen zelfs vast.


F1 Cards is een compleet verrijkt HB-programma voor meer- en hoogbegaafde leerlingen (groep 6 t/m 8) in het primair onderwijs. F1 Cards zijn gemaakt voor leerlingen (leerlijn 4 en 5) in een plusklas, maar gebruik als verrijkingsmateriaal in de reguliere klas behoort zeker tot de mogelijkheden.

Aan de hand van thema’s worden opdrachten gemaakt waarbij het accent ligt op het ontwikkelen van de executieve functies. De leerkracht coacht de ontwikkeling van cognitieve, sociaal-emotionele en creatieve vaardigheden.

Er zijn 7 thema’s

Antarctica
Expeditie Space
Menselijk lichaam
Onderwaterwereld
Prehistorie
Tropisch regenwoud
Van alles wat

Elk thema bevat 7 creatieve opdrachten met hogere orde denkvragen; analyseren, evalueren en creëren (taxonomie van Bloom). Bij de opdracht worden criteria gegeven waaraan de uitvoering moet voldoen.

Bij iedere opdracht wordt verwezen naar de Pitcards en het Rijbewijs (logboek).

Zelfstandig werken

F1 cards zijn geschikt om in te zetten bij zelfstandig/individueel werken. De kinderen kiezen uit het opdrachtenboekje zelf een opdracht om mee aan de slag te gaan.Gerelateerde documenten:

Voorbeeld opdrachtenboek Voorbeeld rijbewijs


Specificaties
Product Naam F1 Cards XXL
Art.nr. 58850
ISBN nummer Diversen
Uitvoering Het complete pakket: handleiding, 7 opdrachtboeken en 7 werkboeken
Auteur Bouke van der Meulen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F1 Cards XXL
Uw waardering


Gerelateerde Berichten