F1 Cards Start

SKU
58840
Waardering:
100 % of 100
€ 31,50

F1 racewagens als metafoor voor meer- en hoogbegaafden die over het algemeen in recordtempo hun opdrachten afwerken. Door deze snelheid behalen ze niet altijd het beste resultaat of lopen zelfs vast. Aan de hand van het thema Antarctica worden hogere orde denkopdrachten gemaakt, met het accent op het ontwikkelen van executieve functies.

F1 Cards Start bestaat uit:
- 1 x Routeboek (handleiding)
- 1 x Opdrachtenboek Antarctica
- 1 x Rijbewijs AntarcticaVoeg toe aan verlanglijst

F1 Cards Start
Er zijn 7 verschillende thema's om uit te kiezen. Kies het F1 Cards Start pakket om snel en eenvoudig aan de slag te gaan met het eerste thema. 

Meer- en hoogbegaafden
Juist voor meer- en hoogbegaafden is het belangrijk om een weloverwogen en gestructureerde aanpak aan te leren. Zij racen over het algemeen door hun werk en behalen daardoor niet altijd het beste resultaat of lopen zelfs vast.


F1 Cards is een compleet verrijkt HB-programma voor meer- en hoogbegaafde leerlingen (groep 6 t/m 8) in het primair onderwijs. F1 Cards zijn gemaakt voor leerlingen (leerlijn 4 en 5) in een plusklas, maar gebruik als verrijkingsmateriaal in de reguliere klas behoort zeker tot de mogelijkheden.

Aan de hand van thema’s worden opdrachten gemaakt waarbij het accent ligt op het ontwikkelen van de executieve functies. De leerkracht coacht de ontwikkeling van cognitieve, sociaal-emotionele en creatieve vaardigheden.

Er zijn 7 thema’s

Antarctica
Expeditie Space
Menselijk lichaam
Onderwaterwereld
Prehistorie
Tropisch regenwoud
Van alles wat

Elk thema bevat 7 creatieve opdrachten met hogere orde denkvragen; analyseren, evalueren en creëren (taxonomie van Bloom). Bij de opdracht worden criteria gegeven waaraan de uitvoering moet voldoen.

Bij iedere opdracht wordt verwezen naar de Pitcards en het Rijbewijs (logboek).

Zelfstandig werken


F1 cards zijn geschikt om in te zetten bij zelfstandig/individueel werken. De kinderen kiezen uit het opdrachtenboekje zelf een opdracht om mee aan de slag te gaan.Gerelateerde documenten:

Voorbeeld opdrachtenboek Voorbeeld rijbewijs


Specificaties
Productnaam F1 Cards Start
SKU 58840
ISBN-nummer 978-94-92990-12-9 + 978-94-92990-23-5 + 978-94-92990-21-1
Uitvoering 1 x Routeboek, 1 x rijbewijs, 1 x opdrachtenboekje
Auteur Bouke van der Meulen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F1 Cards Start
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!