Nikitin 9 Creativo

SKU
52840
Waardering:
100 % of 100
€ 26,95

In de Nikitin Creativo worden 160 kaarten met begrippen afgebeeld die met houten stenen 'nagebouwd', pantomimisch uitgebeeld, getekend of omschreven worden. Eén speler stel een begrip voor, en anderen proberen het begrip te raden door middel van eigen inzicht, creativiteit en inlevingsvermogen. Kinderen leren om een flexibele werkhouding aan te nemen.

Voeg toe aan verlanglijst

Het communicatieve Nikitin 9 Creativo spel bevat 160 verschillende opdrachtkaarten waarop uiteenlopende begrippen staan afgebeeld. Deze dienen te worden uitgebeeld door middel van houten stenen, pantomime, getekend met potlood of mondeling omschreven te worden. Een speler stelt het begrip voor en de anderen proberen het te raden. Bij het spelen worden fantasie, uitdrukkingsvaardigheid, creativiteit, emotionele vaardigheden en flexibel denken ontwikkeld.

Nikitin biedt handelend materiaal aan waarmee kinderen worden uitgedaagd een oplossing te bedenken voor de opdracht. Nikitin wordt vaak ingezet voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Ideaal voor slimme kleuters en groep 3 en 4 kinderen, vanaf 4 jaar.

Inhoud van de doos

160 kaarten met begrippen (40 kaarten per kleur/categorie)
60 blokken uit hout
1 zandloper
1 kleurenschijf met draaipijl

Levelspel

Nikitin 9 Creativo maakt onderdeel uit van Levelspel box 1, de leerlijn voor slimme kleuters. Levelspel biedt een gestructureerd pakket met materialen, speciaal ontwikkeld voor kleuters die 'meer' kunnen. Levelspel bestaat uit 2 boxen.

Specificaties
Productnaam Nikitin 9 Creativo
SKU 52840
ISBN-nummer 5284
Uitvoering Spel met 60 opdrachtkaarten, vanaf 4 jaar
Auteur Logo Verlag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nikitin 9 Creativo
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!