Winkelwagen

Roadblock SmartGames

Blokkeer de rode auto, voor je hersens blokkeren. Sluit de wegen af en voorkom dat de autodief kan ontsnappen uit de stad. Uren speelplezier voor jong én oud met 80 spannende missies. Combineer logica en ruimtelijk inzicht. Net als in de film, maar dan beter.

Voor alle kinderen van 7 jaar.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Blokkeer de rode auto, voor je hersens blokkeren. Sluit de wegen af en voorkom dat de autodief kan ontsnappen uit de stad. Een uitdagend spel voor alle kinderen met maar liefst 80 opdrachtkaarten. De bedoeling is om met 6 puzzelstukken de weg te blokkeren voor de rode auto.

Logica

Kinderen leren om logisch na te denken. Op opdrachten hebben een oplopende moeilijkheidsgraad van eenvoudig tot zeer ingewikkeld.

Opbouwende moeilijkheidsgraad

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 80 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen. 

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken.

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken. Hoogbegaafde kinderen kunnen hier urenlang over nadenken. Zeer geschikt om op te nemen in het lesaanbod op basisscholen.

Inhoud

Spelbord, 4 gebouwen, 6 politie-auto's, 1 rode auto, boekje met opdrachten en oplossingen.

Hoe te spelen

Kies een opdracht en plaats de rode auto en de gebouwen zoals aangegeven.
Leg de 6 puzzelstukken met politieauto's op het spelbord, zodat de rode auto geen vluchtweg meer heeft.
Alle politieauto's moeten op het spelbord passen, zelfs al heb je ze niet allemaal nodig om de rode auto te blokkeren.

Levelwerk

Jan Kuipers adviseert dit spel voor hoogbegaafde kinderen vanaf 7 jaar. Het spel biedt veel uitdaging en maakt onderdeel uit van Levelwerk box 3 (groep 5). 

Specificaties
Product Naam Roadblock SmartGames
Art.nr. 52790
ISBN nummer 5414301513469
Uitvoering Smart Game met 80 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roadblock SmartGames
Uw waardering