Winkelwagen

Wiebel & Kriebel - voorleesverhaaltjes

SKU
51770
Waardering:
100% of 100
Aanbiedingsprijs € 6,50 Normale prijs € 14,94
Voorleesverhaaltjes om mee te bewegen. Wiebel & Kriebel is een voorleesboekje voor peuters en kleuters, dat uitdaagt tot springen, rennen, rollen en nog veel meer oefeningen!
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 3

Wiebel & Kriebel is een voorleesboekje voor peuters en kleuters, dat uitdaagt tot springen, rennen, rollen en nog veel meer oefeningen! Als de hoofdpersonen Wiebel en Kriebel op pad gaan in het oerwoud, het circus, op de kinderboerderij, in de sneeuw... nemen ze de kinderen mee in een interactief avontuur. 


Alle kinderen doen actief mee

Een voorleesboekje waar kinderen direct bij betrokken worden. In de tekst staan groene woorden en zinnen. Bij deze woorden of zinnen kun je een beweging doen. Je kunt dit zelf doen, je kunt natuurlijk ook aan je kind (of kinderen) vragen deze beweging na te doen. Op deze manier wordt passief luisteren, ineens actief meedoen! En dat maakt dit boekje bijzonder. Alle verhaaltjes duren zo'n twintig minuten. Het boekje is perfect geschikt voor de kinderopvang maar ook zeker goed thuis te gebruiken. Zeker op zo'n regenachtige herfstdag! Plezier voor twee!

Het boek bevat 20 verhalen.
Elk verhaaltje duurt ca. 15 minuten.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Wiebel & Kriebel - voorleesverhaaltjes
Art.nr. 51770
ISBN nummer 978-90494-00-73-6
Uitvoering Hardcover, 112 pag.
Auteur Els Roeterdink
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wiebel & Kriebel - voorleesverhaaltjes
Uw waardering