Winkelwagen

De begeleiding van hoogbegaafde kinderen

SKU
55030
Waardering:
100% of 100
€ 43,00

Een echte aanrader om te lezen als u thuis of op school een (hoog)begaafd kind heeft! Een handig boek met veel voorbeelden en theorie. Een bestseller in de Verenigde Staten. Geschikte literatuur voor alle specialisten hoogbegaafdheid. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 3

Ouders die ontdekken dat hun kind hoogbegaafd is, zijn niet altijd blij en trots. Ze voelen zich soms voor een zware taak gesteld. Dit boek biedt talloze suggesties om hoogbegaafde kinderen te helpen om een goed zelfbeeld te ontwikkelen.

Een echte aanrader om te lezen als u thuis of op school een (hoog)begaafd kind heeft!

Professionals als leerkrachten, leerlingbegeleiders en pedagogen kunnen veel bijdragen aan een gezond zelfrespect en voldoende zelfvertrouwen van hoogbegaafde kinderen. Ze krijgen door dit boek meer inzicht in het gevoelsleven en de gedachtewereld van hoogbegaafde kinderen.

Eenvoudige oplossingen

De begeleiding van hoogbegaafde kinderen is het meest complete boek over het opvoeden van hoogbegaafde kinderen. Het zet de lezer aan tot nadenken en vermijdt de valkuil van ogenschijnlijk eenvoudige oplossingen die hooguit voor korte tijd werken. Omdat het om een zeer heterogene groep kinderen gaat, zullen hun opvoeding en begeleiding altijd maatwerk vragen. Daarvoor geeft dit boek een schat aan praktische tips en adviezen.

A Parent’s Guide to Gifted Children

De oorspronkelijke uitgave 
A Parent’s Guide to Gifted Children is een bewerking van het in de Verenigde Staten bekroonde boek Guiding the Gifted Child. De auteurs zijn erkende deskundigen uit de praktijk van de begeleiding van hoogbegaafde kinderen. In deze vertaling is de tekst waar nodig aangepast aan de situatie in Nederland.

Amerikaanse bestseller

Wereldwijd het meest gelezen en hoogst gewaardeerde boek over de opvoeding van getalenteerde, creatieve en begaafde kinderen, geschreven vanuit het wetenschappelijk gefundeerde inzicht dat het emotionele welbevinden het meest bepalend is voor de levensloop en het levensgeluk van hoogbegaafde kinderen.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam De begeleiding van hoogbegaafde kinderen
Art.nr. 55030
ISBN nummer 9789023257240
Uitvoering Softcover met 352 pag.
Auteur James T. Webb, Janet L. Gore, Edward R. Amend, Arlene R. de Vries
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De begeleiding van hoogbegaafde kinderen
Uw waardering
Ook interessant