Winkelwagen

Topklassers: Vreemde Talen, Duits, groep 7 - 8 + VO (5 ex.

De leerling gaat op een gestructureerde manier kennismaken met het Duitse alfabet, accenten, voorzetsels, speciale lettertekens. Een erg leuk en uitdagend werkboek voor (hoog)begaafde kinderen uit de bovenbouw.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Met deze Topklasser maakt de leerling zich de Duitse taal helemaal alleen en op een gestructureerde manier eigen. Het kind is immers zelf een topklasser en de leerkracht spreekt mogelijk geen Duits of kan niet altijd helpen.

Breed aanbod
Kennismaken met het Duitse alfabet, accenten, voorzetsels, speciale lettertekens. Hoe is de Duitse dagindeling? Hoe begroet je iemand en hoe zeg je waar je vandaan komt? Hoe vraag je de weg in het Duits en hoe tel je? Het meervoud. De leerling zal met het geleerde idioom uit deze Topklasser goed voor de dag komen, bijvoorbeeld tijdens een vakantie.

Kinderen werken zelfstandig aan dit werkboek. De leerkracht biedt alleen ondersteuning op meta-niveau. Topklassers Duits maakt onderdeel uit van Levelwerk, de doorgaande leerlijn hoogbegaafdheid voor groep 3 – 8. Een erg leuk en uitdagend werkboek voor (hoog)begaafde kinderen uit de bovenbouw.

Audio-cd voor juiste uitspraak:

Op de bijbehorende cd (met native speakers) hoort de leerling hoe het Duits uitgesproken dient te worden.
Specificaties
Product Naam Topklassers: Vreemde Talen, Duits, groep 7 - 8 + VO (5 ex.
Art.nr. 54290
ISBN nummer Nee
Uitvoering Nee
Auteur Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Topklassers: Vreemde Talen, Duits, groep 7 - 8 + VO (5 ex.
Uw waardering