ZomerTOPboek nummer 1

SKU
55710
Waardering:
90 % of 100
€ 6,50
  • Koop 10 voor € 4,60 en bespaar 29%
  • Koop 25 voor € 4,00 en bespaar 38%
  • Koop 100 voor € 3,55 en bespaar 45%
  • Koop 250 voor € 2,80 en bespaar 57%
  • Koop 500 voor € 2,20 en bespaar 66%

Een leuk en goed (taal)boek voor alle kinderen en ouders om mee aan de slag te gaan in de zomervakantie en om mee te nemen op vakantie. Cadeautip om aan al uw leerlingen mee te geven. Het ZomerTOPboek is geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

Voeg toe aan verlanglijst

Wat is het ZomerTOPboek?

Een prachtig, full colour en rijk geïllustreerd vakantieboek met 24 pagina’s vol leuke leesteksten, mopjes, weetjes, puzzels, gedichten, proefjes en tips. De zomervakantie is voor kinderen en hun ouders een tijd van genieten en vrij zijn. De taalontwikkeling en het lezen gaat in veel gezinnen op een andere manier verder. Er worden spelletjes in de auto gespeeld, er gaat een tas met boeken uit de bibliotheek mee, een aantal leuke apps wordt bewust aangeschaft, kinderen doen mee met vakantiekaarten schrijven of berichtjes sturen via de e-mail of social media. Maar voor kinderen die talig zwak zijn, lezen moeilijk vinden of thuis geen leescultuur hebben, kan de beruchte ‘zomerdip’ het verworven taal/leesniveau beïnvloeden.

Het ZomerTOPboek is geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

Waarom?

Met name kinderen die lezen moeilijk vinden, verliezen in de vakantie leesvaardigheid doordat ze niet of nauwelijks lezen. Dat leidt soms zelfs tot een terugval in AVI-niveau. Met dit ZomerTOPboek hebben de leerkracht, de dyslexiebehandelaar of de bibliothecaris een aantrekkelijk instrument om kinderen en hun ouders uit te dagen om te blijven lezen. Voor de ouders zijn tips opgenomen om samen met hun kind leuke activiteiten uit te voeren.

Het ZomerTOPboek is ontwikkeld in samenwerking met taalspecialisten, onderwijspsychologen, dyslexiebehandelaars, bibliothecarissen, ouders en leerkrachten van scholen en kinderen zelf. Het boek is geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar qua inhoud. Het leesniveau van de tekst varieert van E3 tot en met E5.

Ouders

Voor de ouders zijn tips opgenomen om de activiteit samen met hun kind tot een leuke activiteit te maken. 84% van de ouders geeft aan dat ze van de school graag handvatten willen krijgen om hun kind thuis te kunnen ondersteunen als educatief partner. 53% zoekt zelf oefenstof op internet.

Ook super leuk om voor uw eigen kind een ZomerTOPboek mee te nemen!  

Eigen logo

Vanaf 500 stuks krijgt u zelfs het logo van uw school of bestuur op het omslag.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

 

Specificaties
Productnaam ZomerTOPboek nummer 1
SKU 55710
ISBN-nummer 978-94-91510-80-9
Uitvoering Vakantieboek met 24 pagina’s vol leuke leesteksten, mopjes, weetjes, puzzels, gedichten, proefjes en tips.
Auteur Anita Middel, Anjo Mutsaars, Dieuwer de Lange, Ewout Clarenburg, Henk Schaaf, Itie van den Berg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ZomerTOPboek nummer 1
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!