ZomerTopTips

In het boek ZomerTopTips staan 25 voorbeelden uit de praktijk met een aantal succesfactoren, die als inspiratie dienen om op uw eigen school vakantielezen succesvol in te voeren en een goede plek op school te geven.
Voeg toe aan verlanglijst

ZomerTopTips, op zoek naar succesfactoren van vakantielezen

Kinderen in de zomervakantie enthousiast voor lezen maken? En vooral kinderen die net hebben leren lezen of kinderen die door leesproblemen lezen allang niet meer leuk vinden, omdat ze zoveel moeite moeten doen voor elk boek, elke zin, elk woord?

Samen met leerkrachten, ouders, onderzoekers, dyslexiebehandelaren, bibliothecarissen en boekhandelaren zoeken naar goede voorbeelden? In het boek ZomerTopTips Op zoek naar succesfactoren van vakantielezen staan 25 voorbeelden uit de praktijk met succesfactoren en tips. Ook hebben we er inzichten van onderzoekers, dilemma’s en ervaringen en ideeën van kinderen zelf of van hun ouders aan gekoppeld.

Een greep uit de praktijkvoorbeelden

Lezen, een feestje! Ieder moment een compliment! Lezen in het Taalhuis, Zomerlezen is topsport als je dyslectisch bent, Ouderbeleid verbinden met zomerlezen, Zomerschool: prikkel de nieuwsgierigheid, dan ga je lezen! Vakantielezen is onderdeel van ons zorgbeleid, Angst voor lezen? Speelse (vakantie)aanpak! Wat vinden wij nou leuk bij Kinderbieb Sterrenschip?

Specificaties
Productnaam ZomerTopTips
SKU 57370
ISBN-nummer 978-94-92131-80-5
Uitvoering Boek met 65 pagina's.
Auteur Itie van den Berg en Anita Middel.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ZomerTopTips
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!