Winkelwagen

Winterblad Start

  • Koop 10 voor € 1,99 en bespaar 20%
  • Koop 25 voor € 1,50 en bespaar 40%
  • Koop 100 voor € 1,00 en bespaar 60%
  • Koop 250 voor € 0,55 en bespaar 78%
Een leuk en leerzaam leesblad om aan kinderen mee te geven in de kerstvakantie, om het lezen in de kerstvakantie te bevorderen. In het Winterblad staan gedichten, mopjes, raadsels, weetjes en doe-opdrachten, geschreven voor kinderen van 6-8 jaar.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Uw kind kan al lezen. Woord voor woord. En een heel verhaal. Wat stoer! Lezen maar in de vakantie. Want blijft een kind lezen, dan gaat het leestempo ook vooruit. Als een kind sneller gaat lezen, snapt het de verhalen ook beter en dat is nou juist het leuke aan lezen: verhalen begrijpen of meeleven met verhalen (O, dat wil ik ook! of: Wat spannend!). 


Uw kind vindt het vast ook leuk om voorgelezen te worden of samen te lezen. Dat kan heel goed met de verhalen in dit blad. Behalve verhalen staan er ook allerlei andere teksten in, zoals gedichten, mopjes, raadsels, weetjes en doe-opdrachten.

We wensen u en uw kind veel leesplezier met dit Winterblad! Leuk om mee te geven aan de kinderen om in de kerstvakantie te lezen met ouders.

Voor groep 3 en 4
Voor kinderen van 6-8 jaar en hun vaders, moeders, opa’s en oma’s. 

Toneelleesverhaal 
In het Winterblad (blz. 4-5) staat een toneelleesverhaal over clown Poets. Clown Poets bestaat echt! In het echt heet ze Hilde. Wil je weten wie ze is? Lees maar!


Gerelateerd document:

Clown Poets

Specificaties
Product Naam Winterblad Start
Art.nr. 57200
ISBN nummer 978-94-92131-87-4
Uitvoering Leesblad met 8 pagina's vol met leuke teksten en opdrachten.
Auteur Anita Middel, Anjo Mutsaars, Dieuwer de Lange, Ewout Clarenburg, Henk Schaaf, Itie van den Berg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winterblad Start
Uw waardering


Gerelateerde Berichten